Biografie

Anouk de Pater is geboren op 8 Oktober 1989 in het kleine dorpje Nieuwkoop. Als kind begon Anouk met zingen en dansen voor de spiegel. Anouk ging naar de Jeugdtheaterschool Zuid-Holland en nam daarnaast zangles. Toen ging het balletje rollen, Anouk speelde in de hitmusical 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen meneer?' En sindsdien is Anouk niet meer te stoppen.
Tijdens de middelbare school zat Anouk op het NME in Zoetermeer. Na haar middelbare school heeft Anouk een jaar de Mbo theaterschool gevolgd in Rotterdam. Maar is verder gaan studeren op de Frank Sanders Akademie voor musicaltheater in Amsterdam.

Anouk is in 2010 afgestudeerd aan de Frank Sanders Akademie en heeft hier ook haar postacademisch jaar gevolgd. Na de Frank Sanders Akademie stond Anouk in 'De gelaarsde kat de musical '& '1953 de musical '. Anouk speelde de hoofdrol in muziektheaterstukken; 'Vloed', 'de Kerstwens' & 'Peer Gynt'.

Anouk is nu iedere ochtend te zien als het gezicht van RTL Telekids als kinderartiest Nouk in RAAK!
Presenteert het jongerenprogramma Vakkanjers; Waarin kinderen met té gekke technische uitvindingen langs komen.
Anouk is ook al een aantal jaren te zien als het vaste karakter 'Danspiet' in de Club van Sinterklaas waarbij ze keer op keer grote kinderhits scoort en bioscoopfilms maakt.
Speelt Juf Nouk in het kinderprogramma Juf Nouk; Een zang en dans programma voor de allerkleinste!

Daarnaast was Anouk als gastenrol in diverse series op tv te zien, o.a. in: GTST, Divorce & Danni Lowinski.
Presenteerde de lifestyle-programma's Lifestyle Experience en Woontips op RTL 4.
Is 6 jaar musical-docent en geeft les aan kinderen in de leeftijd van 4 t/m 23 jaar.Biografie